no a ja sie wkurzylam bo kazali mi dzisiaj przyjsc rano na prakty. zaspałam. na prakcie kupa roboty bo byla stypa ja robiłam, przez 8 godzin latałam w tą i z powrotem a moje "przełożone" sobie siedziały i tylko mówiły "zrób to, zrób tamto". przyszłam do domu położyłam sie do góry brzuchem i zjadłam czekoladę to mi zawsze pomaga
mnie wkurza od trzech godzin historia bo od tych trzech godzin się jej uczę i wszystko wskazuje na to że będę się uczyć tej zakichanej historii kolejne 3 godziny!!!!!!!
[ Dodano: 22 Mar 2007 09:59 pm ]
O !
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
wkurw*ło mnie to, że:
a) ludzie pewnego dnia okazują się być chu*ami.
b) najważniejsza dla mnie rzecz nie zależy ode mnie
c) od niedzieli leżę w łóżku (tutaj siedzieć też nie powinnam)
d) i że świat mi się zawalił
koniec
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Imię: Ola
Wysłany: 23-03-2007, 15:45
mnie dziś wkurzyła pogoda bo wyszłam na przystanek wystałam się pół godziny na głupi autobus, zmokłam, włosy mi się pokręciły a cały ranek prostowałam i w szkole wyglądałam jak powstaniec listopadowy. Na dodatek facetka od religii powiedziała że wezwie moją mamę do szkoły za to że odezwałam się do niej nie wstając z ławki. To tyle na dziś warte napisania, pominę już ze zabrakło moich gum w sklepiku szkolnym co spowodowało moje wzburzenie i zdenerwowanie do końca dnia.
A mnie wkurzyl facet od historii. Stwierdzil, ze bedziemy sie uczyc histy do konca roku, bo jedna osoba mu z lekcji zmwiala i mial akurat zly humor. Pojebany.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum