Wysłany: 01-11-2006, 09:03 a zaczęło się to tak...
pare lat temu na moim osiedlu mieszkal pewien chlopak starszy ode mnie o 6 lat, ciagle mnie wolal, chodzil za mna itp, a ja jak na smarkuleprzystalo strasznie sie go wstydzialm uciekalam przed nim, pozniej bywal coraz rzadziej . Ale jakis miesiac temu przeprowadzil sie na moje osiedle ,blod obok mnie... od paru dni codziennie do mnie przychodzi, rozmawiamy godzinami, pyta sie mnie czy chcialabvym miec kogos, czy jego wiek mi nie przeszkadza,zachowuje sie jak moj facet, sprawdzamoje smsy, zabrania mi palenia... sama nie wiem co mam o tym myslec, on mi sie podoba ale n ie wiem czy to ma jakies szanse, on sie boi zdrady bo nakryl dziewczyne z innym w lozku a ja jestem znana z tego ze nie potrafie byc wierna...
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 01-11-2006, 09:09
agusia2202 napisał/a:
sprawdzamoje smsy
to jest nadszarpniecie prywatnosci
agusia2202 napisał/a:
zabrania mi palenia...
to mu sie chwali
agusia2202 napisał/a:
on sie boi zdrady
prawidlowo, tez sie boje
agusia2202 napisał/a:
a ja jestem znana z tego ze nie potrafie byc wierna...
jak to rozumiec?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
zachowuje sie jak moj facet, sprawdzamoje smsy, zabrania mi palenia.
to juz sugestia, ze jak sie rozgaszcza w tak szybkim tempie to bedzi probowal nad toba zapanowac... zdominowac, a zdrada go straszliwie rozjuszy jesli juz nad toba bedzie mial psychiczna wladze... 1.lepiej sie nie angazuj 2.lepiej sie powstrzymuj od zdrady... tak dla przyszlego dobra. bo dorosniesz sobie kiedys emocjonalnie i bedziesz szukac chlopaka na stale, a kazdy bedzie uprzedzony, bedzie mial cie w dupie, bo ty jestes "łatwa", zdradliwa itp...
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
Wysłany: 01-11-2006, 11:01
Skoro Cię pyta czy chciałabyś mieć kogoś a jednocześnie bezczelnie czyta Twoje smsy to coś jest nie tak. Dlaczego pozwalasz sobie odbierać Twoją komórkę? Jesli nie chcesz z nim być to zamień się w zimną zdecydowaną sukę zamiast być ciągle niezdecydowanym, spłoszonym kurczaczkiem bo widać że u niego brak jednoznacznej odpowiedzi = tak.
Skoro Cię pyta czy chciałabyś mieć kogoś a jednocześnie bezczelnie czyta Twoje smsy to coś jest nie tak. Dlaczego pozwalasz sobie odbierać Twoją komórkę? Jesli nie chcesz z nim być to zamień się w zimną zdecydowaną sukę zamiast być ciągle niezdecydowanym, spłoszonym kurczaczkiem bo widać że u niego brak jednoznacznej odpowiedzi = tak.
No właśnie, mnie też cóś to dziwi... pogadaj może. Ale facet dużo ryzykuje.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 01-11-2006, 17:17
NIe dziwie sie jemu ze sie boi zdrady, ale powinnien sobie dac spokój z toba bo sie nawzajem wykonczycie psychicznie. Ty nie bedziesz sie mogła puszczac (sorki za stwierdzenie ale sama pisałas ze cięzko u Ciebie z wiernością, wiec wcale nie chodziło o to zeby cie urazic) a on juz całkiem przestanie wierzyc w miłosc.
Wysłany: 03-11-2006, 10:01
Nie jesteście razem, więc nie powinien Ci sprawdzać smsów ani zabraniać palenia... Sama musisz wiedzieć czy coś do niego czujesz... a jeśli wiesz że nie będziesz mu wierna, bo sama piszesz że nie potrafisz, to lepiej powiedz mu prosto z mostu że nie obiecujesz że będziesz mu wierna, bo jeśli powiesz że będziesz a potem stanie się inaczej to go zranisz.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum