master_snake, a nie chciałbys być che?! och, na pewno masz koszulke z jego podobizną. i pewnie myślisz, że był wspaniały i cudowy. tak, bardzo cudowny morderca i przydupas fidela castro. jestem zniesmaczona....
master_snake, a nie chciałbys być che?! och, na pewno masz koszulke z jego podobizną. i pewnie myślisz, że był wspaniały i cudowy. tak, bardzo cudowny morderca i przydupas fidela castro. jestem zniesmaczona....
No co Ty gadasz? Koszulki nie mam ale nie powiem chcialem sobie kupic zeby przyszpanowac nic po za tym. A przeciez rownie dobrze moglem sobie Adolka pierdyknac na ava Spodobalo mi sie zdjecie wiec zrobilem sobie z tego avka i tyle a to ze to "Cze" to tak jakos
Chcialabym wyglądać tak, jak wyglądam, no może 10 cm wyższa i byłoby dobrze ;P
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Chcialabym wyglądać tak, jak wyglądam, no może 10 cm wyższa i byłoby dobrze ;P
Ja też. Noo + jeszcze kilku kompleksów bym się pozbyła
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum