Wysłany: 25-07-2006, 01:03 a Collegium Civitas znow góruje
co sadziecie o tej uczelni? fakt ze wygrywa w kilku rankingach a nie w jedym daje jej duzy plus bo widac obiektwizm oceniajacych, ale jakos sam nie jestem pewien .... pomozcie!!!
chodzi mi o nauke!:) do wykladania to jeszce troszke mi brakuje ;p
mam watpliwosci- chcialbym szkole prywatna, ale rankingom to ja tak srednio wierze Collegium najwyzej w Warszawie i to nie pierwszy rok z rzedu ale!! nie znam nikogo z tej uczelni ... i mam dylemat nie maly
Ojej, nie wierzę, że tak poważne tematy tu są poruszane i to w środku wakacji!!!! Ale podoba mi się wasze poczucie humoru Dylemat poważny, więc powiem szczerze, że możesz spokojnie składać papiery. Mam mnóstwo znajomych którzy studiują w Collegium Civitas i są bardzo zadowoleni. Jeżeli mogę pomóc, to śmiało pisz. Papapa
[ Dodano: 15 Sie 2006 05:14 pm ]
Dziwne jest to forum, albo się zamartwiacie przez wakacje albo nikt nie wchodzi. Jestecie wielbicielami Collegium, czy to dopiero wasze marzenie związane ze studiami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum