Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
a co jeśli...
Autor Wiadomość
owiecusia 
*
czarna owca

Imię: Ania
Wysłany: 02-02-2006, 13:41   a co jeśli...

jeśli ja nie mam hobby... czy może też tak być? czuje sie trochę gorsza przez to... nie mam chyba żadnej pasji, nie zbieram znaczków, kart magnetycznych, nie jeżdze konno, nie gram w siatkę... wychodze z przyjaciółkmi, ale czy to hobby?! czyli jestem bezpłciowa? jakas taka nijaka? a może mi sie tylko tak wydaje...? moze to przez mój słomiany zapał....? i wrodzone lenistwo? a co jesli ja nie mam zainteresowan?! :065: :583:

Znak zodiaku: koziorozec

Non Omnis 
Non Omnis Moriar

Wysłany: 02-02-2006, 15:40   

jak dla mnie po prosutu taka jesteś i musisz sie z tym pogodzić, albo starać sie to zmienić. sporo zależy od Ciebie. może nie wiesz co Cię interesuje, bo nie próbujesz, nie eksperymentujesz?

Znak zodiaku: rak

Alex 
Przyjaciel
płyń z prądem

Wysłany: 02-02-2006, 15:50   

owiecusia napisał/a:
czyli jestem bezpłciowa? jakas taka nijaka? a może mi sie tylko tak wydaje...? moze to przez mój słomiany zapał....? i wrodzone lenistwo? a co jesli ja nie mam zainteresowan?!

mam podobnie.
Juz sie do tego przyzwyczaiłam ale są chwile gdy moj słomiany zapał mnie strasznie irytuje.

Między innymi przez to miałam problem z okresleniem tego co chcę studiować, co w ogole chcę w życiu robić.

owiecusia 
*
czarna owca

Wysłany: 02-02-2006, 16:46   no własnie...

no własnie ja tez nie wiem co z sobą robic, wiem ze jestem bardziej uzdolniona humanisycznie, ale co dalej ze studiami? niewiem

"Między innymi przez to miałam problem z okresleniem tego co chcę studiować, co w ogole chcę w życiu robić"

no to ja mam taki sam problem...

zamyślona 

Wysłany: 02-02-2006, 17:18   

hmm.. kzdy ma jakies zainteresowania? naprawde nie ma nic co lubisz robic... w jaki sposob najchetniej spedzasz wolny czas...? musi cos byc ;P

alter ego
+++++

Wysłany: 02-02-2006, 18:44   

Owiecusia- masz problem większości polskiej młodzieży. Ogólnie to rzadko się zdarza, że ktoś posiada hobby, któremu się oddaje "całym ciełem i duchem".

owiecusia 
*
czarna owca

Wysłany: 02-02-2006, 20:01   

alter ego napisał/a:
Owiecusia- masz problem większości polskiej młodzieży. Ogólnie to rzadko się zdarza, że ktoś posiada hobby, któremu się oddaje "całym ciełem i duchem".

no wlasnie, ja lubie sobie poczytac ksiązki, i jak sie na tym zastanowie, to nieraz wrecz je pochałaniam... lubie popatrzec na boks.. ale tylko patrze.. ale co z tego ze lubie czytac ksiązki... jak sie tak dłuzej zastanawiam nad sama soba to dochodze do wniosku ze mam chyba jakis kompleks, bo ja nie pływam, nie jestem kolarką, nie zbieram motyli, cholera wie czego jeszcze... heh... ale rzeczywiscie...
teraz nie ma tak zeby ktoś oddawał sie cały temu co robi, a jak tacy ludzie sie uchowają to sa brani za szleńców i głópców (?) pozdrawiam

Bimbo
Burak ;)

Wysłany: 02-02-2006, 22:18   

nie jestes sama. Ja mam slomiany zapal do wszystkiego. Po jakims czasie on mija i robi sie nowe miejsce na kolejne szalenstwo, ktore i tak znudzi mi sie po kilku dniach. Zyj chwila i ciesz sie, ze jeszcze wszystko przed Toba ;)

króliczek 
teraz London

Wysłany: 03-02-2006, 21:03   

Ja się podpiszę pod resztą ;'] Zawsze się za coś nowego brałam i... szybko mi się to nudziło ;'] Nie mam własnego, jakiegoś wyszukanego hobby. Nie mam tematu, w którym mogłabym kogoś zagiąć. Kiedyś mnie to dręczyło, a teraz? Teraz to mi to wisi ;'p Nic na siłe ;'] A poza tym na hobby nigdy za późno!

(\_|)
(O.o)
(> <)

cicha 
buntowniczka

Wysłany: 05-02-2006, 12:50   

króliczek, mam dokladnie to samo i moje zdnaie jest podobne ;)

[P]kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Imię: Catherine
Wysłany: 06-02-2006, 14:48   

zamyślona napisał/a:
hmm.. kzdy ma jakies zainteresowania? naprawde nie ma nic co lubisz robic... w jaki sposob najchetniej spedzasz wolny czas...? musi cos byc ;P

Ja nie mam O_o
Lubie grac w siatkowke i nawet mi to wychodzi ale nie do tegos topnia zeby sie zapisac na jakies zajecia bo, szkoda mi czasu i wlasciwie to leniwa jestem.
Lubie downhill ale nie na tyle zeby zbierac pare tysiecy na rower i ryzykowac zdrowie zjezdzajac z trasy.
Wiec co robie w czasie wolnym?
Wiekszosc mojego wolnego czasu to wypady ze znajomymi, czasami jakas ksiazka, komputer, tv no i zwykly odpoczynek, czyli lezenie w lozku i sluchanie muzyki, przeciez do tego dochodza jeszcze obowiazki w domu i w szkole.

I gdzie ma bys ten czas na to hobby? Naprawde musialoby to byc cos co mnie zaintryguje...
  Znak zodiaku: wodnik

just_me 
**
miss nothing...

Wysłany: 15-02-2006, 22:48   

obracam sie wciaz wsrod ludzi z wielkimi talentami i pasjami... Jedna z naprawde neiwielu moich przyjaciolek cale zycie poswieca koniom i jest w tym niesamowita, wciaz jezdzi na zawody w Polsce i za granice... Podziwiam ja i w porownaniu do niej bardzo slabo wypadam, ale przestalam sie tym martwic juz... Ktos bardzo madry powiedzial mi ze pasja czlowieka moze byc samo zycie, nie trzeba szukac daleko...

Maria Konopnicka
  Znak zodiaku: baran

electri
*

Wysłany: 12-03-2006, 10:59   

chyba jest raczej niewielu, którzy naprawdę mają jakieś hobby (wybrańcy losu).
moim zdaniem już samo poszukiwanie swojej pasji - już jest jakimś zajęciem.
najgorzej jak się nie robi nic.
pozdro

[P]malinkaaa 
Przyjaciel
Nieprzeciętna ;D:P

Imię: ~EveLinaaa~
Wysłany: 12-03-2006, 11:16   

heh...ja to sama nie wiem.. czasami jak mam jakieś fazy to czytam ale nie żeby to było hobby ...najczescie wychodze gdzies z przyjaciółmi popykac w bilarda:Pi takie tam:D
pozdrawiam
  Znak zodiaku: ryby

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 12-03-2006, 11:58   

owiecusia napisał/a:
jakas taka nijaka? a może mi sie tylko tak wydaje...?

nie obraź się ale jak dla mnie, jesteś.

Znak zodiaku: panna

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu