Imię: Michał
Wysłany: 17-03-2006, 22:33
Ja uważam że w każdym czlowieku istnieje jakiś talent do jakiejś rzeczy.. niektórzy to odnajdują..a może ktos potrafi słuchać ? i podzielić sie dobrą radą.. a inny jest dobym matematykiem... ja swojego hobby narazie nie moge znalezc.. eksperymętuje.. i myślę że chyba teraz trafiłem na ta rzecz która chce robić w przyszlosci i teraz.. fotografia.. tylko jedyny problem teraz uzbierać na porządny aparat a potem z górki W każdym cos drzemie
owiecusia napisał/a:
jakas taka nijaka? a może mi sie tylko tak wydaje...?
nie obraź się ale jak dla mnie, jesteś.
Nom trzeba przyznac że człowiek bez pasji jest...nijaki...Ale nie ma co się załamywać...zobaczysz to kwestia czasu...zajdziesz coś, co Cię zafascynuje...co pokochasz...Ja od zawsze miałam kilka pasji...taniec, śpiew...ale to nie znaczy, że nie szukałam nowych...i znalazłam...polubiłam czytanie...sport...musisz to odkryć w sobie, ale siedząc bezczynnie przed telewizorem nic nie zdziałasz...no chyba żę telewizor to twoja pasja...
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Imię: beata
Wysłany: 03-04-2006, 16:11
Musi cos byc co lubisz robic. Naprawde nigdy nie staralas sie czegos zrobic, stworzyc, nie spodobala ci sie zadna gra (siatkowka itp) zeby grac w nia czesciej niz tylko w szkole? To co ty robisz na wakacjach? Tylko i wyłącznie spotykasz się z ludzmi?
PS.soniami_ to pod spodem to do mnie:?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum