E tam. Nie masz się co przejmować. Nawet jak będzie trudny i dostaniesz mało punktów to i tak przejdziesz do gima. Nie bój żaaby ;D Pozdrawiam.
Znak zodiaku:
isabell18 [Usunięty]
Wysłany: 11-09-2005, 12:50
ja nie miałam tych testów!!!a gimnazjum to nic strasznego!!tam jest luz!!zabawa zaczyna się dopiero w liceum przed maturą!!sama mam teraz niezłą jazde!!!:)
stysia wspolczuje ci jestes w najgoreszym momencie, testy sa strasznie trudne mialem zaledwie 18 pkt, a najwiecej pkt uzyskala kolezanka tylko 25 na 40 mozliwych, wchodzisz wnajgorszy moment-gimnazjum juz po gim bedzie dobrze a poki co wspolczuje ci ale jedno czescnie pozdrawiam i zycze powodzenia,
aha pamietaj w 1 gim beda robic badania na mariuhane
Buahahahha.
Test kompetencji trudny? Niczego sie nie ucz i tak wynik sie do niecvzego nie przyda (chyba ze idziesz do szloly poza regionem. Ja bez zadnej nauki mialem 43/50.
Wcale nie jest trudny...
Nie uczyłem sie i miałem 36/40
Na test gimnazjalny też sie nie zamierzam uczyć.. teraz miałem jakiś probny wewnetrzny - 44/50 pkt..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum