Wiek: 22 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 13-12-2006, 21:06 4letni chlopiec posadzony o molestowanie
Czteroletni chłopiec w Teksasie został ukarany "kozą" za "molestowanie seksualne" nauczycielki - informuje w środę brytyjski dziennik "Daily Telegraph".
Chłopczyka zamknięto na jeden dzień w "kozie" za "niewłaściwe zachowanie zinterpretowane jako kontakt seksualny lub molestowanie seksualne" w szkole La Vega pod Waco w Teksasie. Dziecko przytuliło się do nauczycielki, "pocierając buzią o (jej) klatkę piersiową".
Kiedy ojciec dziecka wystąpił z zażaleniem, zarzut zredukowano do "niewłaściwego zachowania".
czytaj dalej
Do incydentu doszło, gdy dzieci czekały w kolejce na szkolny autobus.
Ojciec chłopczyka twierdzi, że jego syn jest za mały, by wiedzieć, co to takiego molestowanie seksualne.
Źródło informacji: PAP
jak czytam takie rzecvzy to nie wiem czy sie smiac, czy raczej płakac. Absurd.
Ciekaw jestem na podstawie jakiego art. go skazali na kozę. Już czekam na konferencje Giertycha który to będzie apelował do Ziobry o wprowadzenie "kozy" do kodeksu karnego
_________________ Niechaj dobry los i szczęście stale ci sprzyjają i chronią cię ode złego
moj niespelna 7-letni brat probuje lapac mnie za piersi, czy powinnam posadzic go o molestowanie?
Nie. Daj mu czasem cycka.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum