2 Pac forever a P Diddy sie sprzedal !!! Tyle ma ten temat do powiedzenia
żal...
A co do 2Pac'a był dobry i trzeba przyznać, że w swoich czasach najlepszy, do tej pory jego kawałki są znane i lubiane.
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Większość pisze tylko o Ghetto Gospel, widać że słyszeli w życiu 3 kawałki Pac'a za krzyż i to te najbardziej znane... ma mnóstwo lepszych.
Michaś, weź nie pierdol za przeproszeniem,bo wypowiedziało sie 7 osob w tym może ze 3 napisały że lubią ghetto gospel,a reszta nie napisała nic,więc odpuśc sobie takie hasła."ghetto gospel"jest najbardziej znana między młodzieżą i jest sliczna więc dziwne ,żeby o niej nie pisali
Michaś, weź nie pierdol za przeproszeniem,bo wypowiedziało sie 7 osob w tym może ze 3 napisały że lubią ghetto gospel,a reszta nie napisała nic,więc odpuśc sobie takie hasła."ghetto gospel"jest najbardziej znana między młodzieżą i jest sliczna więc dziwne ,żeby o niej nie pisali
Przypływ geniuszu...
Jak 3 osoby na 6 o czymś piszą, to daję już sporą część, prosta matematyka daje 1/2...
"Me Against the World", "Changes", "California Love" są bardziej znane, przynajmniej u tych, którzy słuchają rapu, a nie popu i gdzieś tam po drodze wsłuchali się w "Ghetto Gospel", bo ma śpiewny refrenik...
Oczywiście, to tylko moja opinia, bo ja wcale rapu nie słucham, wolę Britney, bo ma milszy głos niż większość raperów.
Michaś, ale tu nie ma co mówić o większości bo tak skrytykowałes te 3 osoby jak by sie 100wypowiedziało i 100 napisało,że lubi "ghetto gospel",tak sie składa że ja znam większość utworów 2Paca i jakos tez wymieniłam "ghetto gospel",i co zarzucisz mi że słyszałam 3 kawałki Paca??
Ciężko byłoby mi to zweryfikować, ale nie mam ochoty na tego typu zabawy.
Po prostu na śmiech mi się zbiera, jak kilka osób (3 żebyś się nie czepiała)
pisze, że ich ulubiony (czy jeden z ulubionych, żeby nie było) kawałków,
to coś, co znacząco różni się o ogólnej twórczości tego wykonawcy...
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum