Z okazji zbliżających się Vieviowych urodzin, pragnę złożyć szanownej Jubilatce najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, pgoody ducha i spełnienia wszystkich marzeń, fajnej imprezy w świetnym gronie i w ogóle ach och :*
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wszystkiego najlepszego kochana.
Spełnienia marzeń.
Dużo dzieci.
Kasy.
I zdrowia.
:*
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: olek
Wysłany: 15-04-2007, 13:44
Ja też życzę najlepszego. Wyśmienicie zdanej matury, dostania się na wymarzone studia, jak sobie życzysz to jakiegoś fajnego faceta u boku. Spełnienia marzeń.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń, po prostu.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Wysłany: 15-04-2007, 18:57
No, więc.
Po pierwsze dziekuje Alicji za ten temat i w ogóle czuję się tak fajnie teraz, ze o mnie pamiętacie mimo, ze tu ostatnio rzadko bywam, bo matura ;-(
I teraz tak mnie miło zaskoczyłaś Aluś i masz ogromnego kissa ode mnie ;* <vieviabardzodziekuje>
Sakura- no z tymi dziecmi to wiesz z umiarem, z umiarem;p
leisure- ten facet to by się przydał...
Lucky- oczywiście, ze się podzielę ;> a jak;P
fobia- powinno być raczej "wystopowania z piciem;p zajmij sie matura" ;P
Alearan- no kupię za tą wygraną w totka;p
dziękuję wszystkim ;* i Ceemce, Charming, wookaszkowi też ;* <wzruszona>[/b]
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.
Ostatnio zmieniony przez vievia 15-04-2007, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
Kochanie a ja i życze ...przedewszyskim zebys zdala maturke i byla zdrowa...,zebys poznala chlopaka ktory Cie pokocha...,zycze Ci prawdziwych i wiernych przyjaciol..duzo kasy...udanych wakacji ze mna:P i imprez takich jak ta piątkowa:D
Pamietaj o naszym motto życiowym:D Koffffam Cię Moniś:*
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Po pierwsze dziekuje Alicji za ten temat i w ogóle czuję się tak fajnie teraz, ze o mnie pamiętacie mimo, ze tu ostatnio rzadko bywam, bo matura ;-(
I teraz tak mnie miło zaskoczyłaś Aluś i masz ogromnego kissa ode mnie ;* <vieviabardzodziekuje>
Cała przyjemność po mojej stronie
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum