Co do Hous`u napewno to nie jest muzyka, gdzie pasują białe rekawiczki Blee... Nie porównywac Hous`u do czysto komercyjnej techniawy w większośći dyskotek!
Na szczęscie zdarzają się takie dyskoteki ( niestety u nas tylko jedna) gdzie puszczają sam housik,ewentualnie funky. Żadnego techno a tym bardziej disco czy disco polo ehh. Zdarza się, że ci, którzy lubią techno czy trance nie za bardzo tolerują house, słyszałam nawet określenie że to jest "ciężka" i "trudna" muzyka. ;/
Zdarza się, że ci, którzy lubią techno czy trance nie za bardzo tolerują house, słyszałam nawet określenie że to jest "ciężka" i "trudna" muzyka. ;/
Się nie znają! Ja tam też lubie Trance, jednak nie ma co ukrywać za Hous`em bardziej przepadam. W sumie tam gdzie ja mieszkam nie ma czysto Hose`owych klubów, jest jeden często leci House i na razie z tego powodu jestem bardzo szczęśliwa. Jakoś impreza przy czystym Tranc`ie czy komercyjnym technie zdecydowanie mi nie podchodzi!
_________________ House - Probably The Best Music In The World
Teraz bardziej popularna muzyka na dyskotekach staje sie coraz czesciej Trance jak i jego rozne odmiany... Przy tej muzyce poprostu sie odlatuje ... Komercja PRECZ!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum