Powinnam się uczyć, jutro kolokwium z matmy...
Eh piję kawę.
Rozmawiam z przystojnym panem i to nie moj mąż xDD
Generalnie pozytywnie jak na to, że powinno być smutno xD
analizuję. ee mam dość. straciłam wszystko co było dla mnie ważne. pech. skończyłam się uczyć prezentacji. tylko nie mogę się zastanawiać bo się w czasie nie wyrobię.
ryczeć mi się chce. i na chuj było to wszytko?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Agnieszka
Wysłany: 20-05-2007, 20:01
Jem rybe.
Niedawno zjadłam pizze którą zamówiła siostra z ze swoją przyjaciółką.
Ale wędzonej ryby nie umiem sobieodmówić.
Mam od wczoraj dziwną ochotę porobić coś do szkoły ale już wszystko zrobiłam.
To nie jest normalne.
I z moich postanowień kolejny raz nic nie wyszło, bo znowu wszystkim pomagam.
Jak ja nie mam problemów, a najlepiej czyiś na głowie to nie żyje.
słucham piosenki o monstrualnej piździe... na play liście mam tylko 5 wresji piosenki "film o końcu świata" cztery pidżamowe i jedną strachów... chcę stwierdzić, która mi się najbardziej podoba... trudna decyzja
Imię: Agnieszka
Wysłany: 21-05-2007, 14:22
CDzekam aż mama wróci do domu bo nie wiem co na obiad.
I mamy jechać do lekarza żeby napisał mi zwolnienie z ćwiczenia na dworze na w-f.
Kupiłam sobie błyszczyk powiększający usta.
Prawie wogóle nie działa a jedyne co robi to piecze.
Mój Rammstein ledwo daje rade zagłuszyć to umc umc które pyszcza sąsiad na dworze.
Próbuję się nie irytować. Dlaczego wszyscy muszą non-stop coś ode mnie chcieć? Chcę pod koniec dnia w spokoju i ciszy posiedzieć przed komputerem i porozmawiać na gg. To chyba jednak jest za trudne dla domowników.
Zastanawiam się czy chce mi się jeść. Wiem na pewno, że chce mi się pić.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Też mam, też mam.
Całe szczęście, moja nauczycielka jest w połowie ślepa i siedze w ławce, która jest poza zasięgiem jej wzroku.
Choc pouczyc się by mi nie zaszkodziło.
Słucham muzyki. Zbieram się poooowoooli do szkoły.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Zwolniony ze szkoły ;d na dzis i jutro. Jutro i tak bym nie poszedł, bo jadę do laryngologa ;d zwolnienie z wf do konca roku, sasasa. Podejrzenie astmy mam. W sumie to duże prawdopodobienstwo. Muzyki słucham, zaraz zjem sniadanie bo dziś nic nie jadłem jeszcze w sumie. Zastanawiam się czy inni userzy czytaja te posty, jak są długie. Czesto ciekawych rzeczy mozna sie doczytac x]
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum