Jem obiad, który przed chwilą ugotowałam. Pyszny.
Poszłabym na spacer, szkoda, że pogody nie ma.
Mam nadzieje, że uda mi się pójść na basen w sobotni ranek.
Konwersuję na gg.
Siedzę sobie u mamy w gabinecie (jedyne miejsce ostatnio gdzie mogę skorzystać z netu) i rozprostowuję nogi po bieganiu w obcasach przez cały dzień...nie ma to jak Dzień Edukacji Narodowej....był apel i obiad dla wszystkich pracowników...nie ma to jak sztucznie nakręcane "wspólne obiadowanie"...jeszcze 16 minut i znów przyjdzie mi się wbić w obcasy...nie wiem jak dojdę do domu....szlag by trafił chorobę lokomocyjną.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 14-10-2008, 14:05
posprzątałam...
słucham pięknej piosenki,aż mi ciarki przechodzą,jak to słyszę
ide sie zaraz uczyć
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Wróciłam z angielskiego. Dzisiaj miałam zajęcia indywidualne, bo 2 pozostałe osoby z mojej grupy zrobiły sobie wolne z okazji Dnia Nauczyciela. Muszę przyznać, że wolę indywidualny tok nauczania. Hy.
Zaraz będę się uczyć z historii i na sprawdzian z matematyki. Ziew, poszłabym spać.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
jestem lekko poirytowana. jeśli się mnie zapytała, to powiedziałam prawdę. jakby nie pytała nawet nie poruszałabym tego tematu. a teraz? nie sądzę, żeby to akurat ona miała prawo do oceniania mnie.
nigdy nie chciałam jej okłamywać. ale teraz myslę, że dla nas obu tak byłoby lepiej.
nic. jebać.
dopijam herbatę
słcham muzyki, którą puszcza moja współlokatorka. podobny gust muzyczny
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
jaka ta labanda biedna
boże, jakie to głupie dziecko.
pojechało se maleństwo do wrocławia na koncert strachów.
a bo tak strasznie dziecko chciało strachy w październiku.
nic to, że 22 listopada zagrają w krakowie
ale fajnie było xD
tylko nie mówie p., bo mnie zabije
Wysłany: 15-10-2008, 05:54
jem nalesniki z jogurtem i czekoladki malagi
piję herbtę zieloną
R.jest na gg,a sie nie odzywa ... jest ale go nie ma....aaaa
za pół godzinki sie zbieram dzis 4 fakultety,w tym 3 wosy ;/
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Słucham muzyki, zastanawiając się dlaczego ostatnio mam ochotę wyłącznie na damski wokal.
Chyba włączę Feist, nie mam ochoty na Scorpionsów.
Układam plany na dziś, martwiąc się przy okazji stanem mojego zdrowia.
Chyba czas pójść do lekarza.
Niedługo weekend, jak dobrze *.*
dostałam 1 z bankowości boże ten przedmiot jest straszny..Nigdy nie nauczę na dobra ocene nigdy:( i jutro mnie spyta kurde..
jak ja mam ogarnąć w parę godzin angol,polski,bankowość i ekonomikę?
Pytam sie?
Straszne jeszcze od 7 rano zajęcia w sumie od 7.15 ale znając mnie pojadę o 6.10 już do budy..
Piję kawę i jej Twixa.
Ehhh....
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
słucham Angelene w wykonaniu nosowkiej i chylinskiej. mmm.
poza tym tęskinię. nie lubię tęsknić. gdy tęsknie robię się niesympatyczna. nie lubię siebie tęskniącej.
żrę czekoladę i piję herbatę. to bardzo wyraźny znak, że jest jesień.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Wysłany: 15-10-2008, 17:59
można powiedziec że sie pouczyłam ...yhm
ide sie myć
nie długo You can dance trza obejrzeć
jutro jest podobno jakaś rada,mam nadzieje ze około godziny 14,nie bede miala chociaz lekcji do 15 tak jak dziś.
tak sie zastanawiam,czy powtórzyć z niemca,nie no myśle że nie zapyta mnie po raz trzeci w ciagu 2-ch miesięcy,to juz by była lekka przesada,inni nie maja zadnej oceny z odpowiedzi a ja juz dwie,i to bardzo dobre 5 i 4 .
pożyjemy zobaczymy...
a wlasnie pisze z koleżanka na gg,zaczyna mnie wkurwiać!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum