Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 13-10-2008, 09:42
wróciłam ze szkoły,siedze z ciocią,jem galaretę i pije zielona herbatę
jak fajnieże juz w domu
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
gadam na gg. suszę włosy. znaczy się czekam aż wyschną same. planuję jakim autobusem jechać.
nie chce mi się nic.
jakiś taki podły humor mam.
i cieniasek nadal chory. części może będę jutro.
i mama zła.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Wysłany: 13-10-2008, 17:27
skonczyłam ogladac Pierwszą miłość
ide sie myc
probowałam sie coś nauczyć i nic mi do głowy nie wchodzi
jak dobrze,ze jutro mam wolne,jadę sama na zakupy
pisze sobie z C. na nk
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Czytam na temat apostazji. Zdenerwowałam się, chcę jak najszybciej opuścić łono Kościoła Katolickiego. Parodia jakaś...
Czeka na mnie historia. Zaraz się nią zajmę, hy.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 14-10-2008, 06:26
zjadałam sniadanie,za jakaś godzien mykam na pociąg,mam nadzieje,że kupię to co chcę
pije zielona herbtę.
Zabieram się do ogarnięcia syfu w którym żyje..
Przechodzi mi złość na pogodę.
Myślę o studniówce.
Wsłuchuje się w muzykę.
Musze ogarnać Ludzi bezdomnych do końca.
Boże czemuś ja jestem taka leniwa...
Ciastko leży na biurku a mi się go nawet zjeść do końca nie chce.
Muszę wgrać zdjęcia.
Amelka wbiega i wybiega z pokoju.
Cieszę się że mam dziś wolne.
Poobijam sie albo i nie..
- Kamilo! weź sie za siebie
- yhym.....
Leń jestem leń...
Nic podgłaśniam muze i ogarniam wszyskto jak leci tak!
Przestane o Nim mysleć i zawracać sobie głowe pierdołami.
Tak on jest pierdołą.
Wszystko ostatnio psuje..
Ohh tak..
Psuja ze mnie..
Chyba zaniose szklanki do kuchni.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum