Konsumuję jabłuszko i katuję panie ze sklepu z dołu twórczością Volbeat.
Jestem w szoku, że nie miałam kaca jak się obudziłam. Cud, prawdziwy cud.
Zastanawiam się czy wzięłam tabletkę rano.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 11-10-2008, 15:56
pouczyłam sie troszkę
słucham cudnej piosenki...
bosko pod wieczór %%%
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Przesłuchuję płyty zespołu Red Warszawa. Ku*wa, nic nie rozumiem. Muszę się w końcu nauczyć duńskiego.
Wróciłam z wyjścia na szybką fajkę z Małżonką.
Zastanawiam się co zrobić z resztą wieczoru.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
mam lepszy humor.
Nie przejmuje się ani nim ani nią tzn. tak mi się wydaje.
Musze poszukać materiału na sukienke supcio.
Z akukaraczą dzisiaj sobie zdjęcia robiłam w sumie to ona mi robila mruczyście.
Piję herbatę.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Wrocilem do domu, jestem podpity, ym.. i tak mysle, ze cocla cola zero to klamstwo, nie samkuje jak prawdziwa, a chipsy lejs i smaku kurczaka z przyprawami sa dobre
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Wysłany: 12-10-2008, 07:18
wczorajszy wieczór do dupy ehhh
nie dawno co wstałam
zjadłam śniadanie,słucham Born
zaraz ide głowę myć,pozniej nie bedzie mi sie chciało,jak sie wezme do nauki.
odpisałam na list koledze na NK.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Wysłany: 12-10-2008, 15:44
siedze i sie obijam,zamiast sie brać do nauki
jak ja nienawidze tej durnej niedzieli,nic sie nie moge w ten dzien nauczyć,łaże z kąta w kąt
nic mi sie nie chce.
oglądam Co za tydzień,a jak sie skończy otwieram zeszyty!tylko przed tym pójdę po jabłka do kuchni.
chcialabym juz poniedzialek,normalny roboczy dzień.
Wróciłam z historii. Zaraz zabiorę się za naukę na sprawdzian z prawa. Materiału bezkres nieogarniony... I wypadałoby zrobić coś na angielski, bo mnie babka wypieprzy z korepetycji i będzie wałek. Potrzebny czasowstrzymywacz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum