a Ty przepraszam znasz wszystkich facetów, że zakładasz, że wyszcy to świnie.
Darn napisał/a:
Lol. Szkoda, że nie miałaś przyjemności poznać wszystkich.
Czytam to i sie zastanawiam czy troche nie jestescie zbyt poważne jak to napisała harequin o mnie i Kaluniapl ja moge to powiedziec o was.
Czy nie widzicie w tym złości?
Czy ja gdzieś napisałam ze znam wszystkich facetów?
Nie można juz w złości napisać nic w liczbie mnogiej?
Tak oczywiście w zlości można wiele rzeczy powiedzieć ale wy atakujecie jakby nie wiem co się stało.
I o co tyle krzyku?
Gabi napisał/a:
To, że kilka dziewczyn ma jakiś uraz do płci brzydszej, nie oznacza, że jest ona czymś, co należy zlikwidować.
Czy ktoś tu pisał o likwidacji?
Jezu jak nie wieci o co kaman to po cholere się wypowiadacie?
To ze tak napisałam to miałam cholery powód ?
Kogo interesuje czy chłopak który miał coś do mnie,mówił mi że z nikim nie idzie na studniówkę idzie z moją dobrą koleżanką?
Kogo obchodzi?
Pogratulujcie mi jedynie.
Poklaskamy sobie.
I nie znam wszystkich facetów świata i nie ma ochoty ich poznawać.
I to co pod moim postem o mnie napiszecie to odbije się ode mnie jak od ściany nic mnie już nie dobije, i mam to gdzieś co ktoś o mnie mysli juz dziś dałam upust swoich emocji.
Zacznijcie liczyć się z tym że ktoś może mieć zły dzień,ułożyć źle zdanie.
Miejmy nadzieje ze wy jesteście idealne.
Ja nie musze byc idealna.
Dziekuje.
Pozdrawiam .
ps. Nawet mi nie jest lżej!
-----
Przeglądam forum.
Słucham muzyki.
Jest mi przykro.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Czy ja gdzieś napisałam ze znam wszystkich facetów?
ale kama to nie do Ciebie było pisane. przyczepiłyśmy się raczej do Kalunipl.
raczej o co u Ciebie tyle krzyku skoro sie Ciebie nie czepiam
nudzę się. planuję jutrzejszy porót do domu. martwię się o moją białą strzałę, mego Cieniaska. zimno mi. słucham rozmowy gosci współlokatorki. tęsknie, ale tak na wesoło.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
ale kama to nie do Ciebie było pisane. przyczepiłyśmy się raczej do Kalunipl.
tylko ze ja zaczełma ten temat a ona przytaknęła.
Cytat:
Kamilo, trzaśnij sobie melisę.
żałuje nie pomoże.
Ale pójde się wypłakać w poduszke potem.
Darn napisał/a:
Ja też mogę się w końcu zdenerwować, wszak tym stwierdzeniem obraziłaś mojego mężczyznę.
Już napsiałam że w zlości można napisać w liczbie mnogiej.
I nikogo nie miałam zamiaru obrazić zwłaszcza kogoś kogo nie znam.
To pewnie jak mówie ze moja nauczycielka jest typową głupią blondynką to moje blond kumpele się mają obrazić?
dziękuje bogu ze się nigdy nie obraziły ;]
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 10-10-2008, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
kamasutra, jak ten kolega tak postąpił to gówno a nie płacz. Jeszcze czego, żebyś beczała, bo ktoś tam zachował się jak skończony kretyn. Po jajkach go.
I następnym razem nie ogólniaj, ogólnianie jest be.
I następnym razem nie ogólniaj, ogólnianie jest be.
wiem ale ja zawsze uogólniam zawsze tak o;/
No i przepraszam
Darn napisał/a:
kamasutra, jak ten kolega tak postąpił to gówno a nie płacz. Jeszcze czego, żebyś beczała, bo ktoś tam zachował się jak skończony kretyn. Po jajkach go.
a koleżanke po czym?
Mam zły dzień bardzo zły dzień..
I zrobiłam OT..
w pyte...
a jedyne co zrozumialam w ciagu 24 h to to że...
czasem ludzie których uważamy za swoich przyjaciół nie są nic warci
a ludzie ktorzy byli Ci dobrym znajomym stają się przyjaciołmi.
I tyle o..
Rozmawiam na gg i rozmyślam o życiu,maturze,Holandii,studiach, i własnym szczęściu.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 10-10-2008, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Przewal to wszystko do tematu oddzielnego typu: gdy przyjaciółka okazuje się podłą suczyną.
ni chciałam ale.. y.. nie wiem czmeu ale normalnie mam tlyko białe tło..
Kochany adminie albo jakiś modzie któremu to cos działa prosze o przeniesienie dobra ;>?
Darn napisał/a:
Za włooosy.
kopne ją w dupe!
Jeszcze do mnie dziś bezczelnie dzwoniła ale nie zajarzyłam odebrałam i odłaczyłam ;D
ja tam bardziej przyczepiłam się tego, że wyrzucała harlequine, że ma tylko17 lat i nie zna się na zyciu. że za te 4 lata, które jest od niej starsza zobaczy, że faceci to zuo.
to mnie uderzyło.
go po jajkach. ją po dupie. i nie rycz. nie warto.
czekam az mój przyjedzie po mnie. skąd on wziął samochód?
zaraz sie pakować będę
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 10-10-2008, 19:08
przestawiłam biurko,zrobiło sie wiecej miejsca
umyłam sie przed chwilą
ogladam program muzyczny na polsacie
nie mam co robić,chyba przeglądne niemiecki
dziś sie dowiedziałam ze matura próbna jest bodajże 26-28 listopada to nie za szybko?
a ja myslałam ze w grudniu ;/
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
dziś sie dowiedziałam ze matura próbna jest bodajże 26-28 listopada to nie za szybko?
To tylko ta z Operonu i Wyborczej, nie wiem o co tyle krzyku. -.-
Wróciłam ze spotkania alkoholowo-konwersacyjnego. Zaczynam od nowa wierzyć w znajomość z kimś i jednocześnie przestaje widzieć szansę na utrzymywanie znajomości z kimś innym. Nie lubię się rozstawać, szkoda.
Zaraz idę spać. Zamarzłam.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 11-10-2008, 07:04
jem śniadanie,pije zieloną herbatę z cytryną
słucham jednej piosenki w kółko
zaraz posprzątam trochę i idę robic babkę z orzechami
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Ola
Wysłany: 11-10-2008, 11:04
śpiewam sobie piosenkę.
odpoczywam. od godziny 8.00 robiłam sałatkę i dopiero przed paroma minutami usiadłam.
Spoglądam na dostępność osób na gg. Wreszcie On się pojawił na `zaraz wracam` od praie półtora miesiąca. Chciałabym z nim porozmawiać ale nie wiem czy mam na tyle siły.
Zastanawiam się dlaczego muszę mieć powodzenie u chłopaków u których nie chcę. Byłabym szczęśliwa gdyby M. ze mną był a wszyscy faceci mieli mnie gdzieś.
obgryzam paznokcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum