Jem śniadanie.
Zastanawiam się jak bardzo będę musiała wysilać swój mózg żeby nauczyć się z historii tematu, który jest zwyczajnie trudny. Fuuuj.
W związku z powyższym próbuję zmienić swoje nastawienie.
Dobudzam się. Z moich planów spania w weekend do południa nic nie wyszło. A to niespodzianka...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 05-10-2008, 08:30
jem sniadnie,dopiero co wstałam pozniej najprawdopodobniej jade na grzybobranie a zaraz biorę sie za naukę
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Zjadłam obiad.
Miałam przy robieniu obiadu jakieś dziwne zawroty głowy...
Już mi lepiej.
Otowrzyłam sobie okno.
Siedze jak debil w domu o reszta rodziny pojechała do Poznania a dla mnie miejsca w aucie nie było...
super....
Kaszle.
wiem.
Porobie zdjęcia
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Oglądam zdjęcia z wakacji i zamulam, bo tęskni mi się za wspólnymi imprezami z O.
Jestem zestresowana, co odbiło się na stanie moich paznokci.
Zastanawiam się czy iść do dziadków przed historią czy po.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Siedzię w pracy.
Smutno mi bo normalnie byłby ze mną mój chłopak, a że mu się komputer zepsuł, to pojechał do kumpla i będę pewnie grzebać przy nim do wieczora.
Piszę na gg.
Zastanawiam się co to jutro będzie...
Wysłany: 05-10-2008, 17:16
ogladam Milionerów,a zarazem sprawdzam rozkład jazdy PKP do Wrocka.
zastanawiam sie czy dzisiaj gdzies wyjsc czy nie.
mysle o jutrzejszej kartkówce,mam nadzieje ze nie pojdzie mi zle,w koncu dłuugo ćwiczyłam.
czekam na Prison Break.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
siedzę w byłym pokoju bliźniaka. tam jest net. boli mnie brzuch. boli mnie umysł. wróciłam z highway'a. tym razem nie było fajnie. znaczy się było do czasu. kur**, wszystko się posrało. boję się. już dawno się nie bałam. a teraz się boję i wiem, że muszę znów twardo i odpowiedzialnie podchodzić do życia. sama sobie dam radę jakby co. muszę.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Wysłany: 06-10-2008, 05:51
pisze mini ściagę na ręce ;P
jem jogurta i pije sok truskawkowy
powtarzam z matmy
sprawdzam pocztę
musze jeszcze rece kremem nasmarować
za nie cała godz wychodzę i jeszcze dzis 2 wf-y,mam nadzieje ze bedziemy na siłowni a nie na dworze
nie znosze tak wczesnie wstawać
śmieję się z nowego paska z Garfieldem: http://smola.kuzniki.net Uwielbiam.
Upudruję mordkę i idę do szkoły.
Jestem szczęśliwa, bo cały tydzień nie ma nauczycieli z którymi mam fakultety.
Wysłany: 06-10-2008, 19:16
wreszcie umyłam głowę,od godz 13 nie było wody i dopiero co przyszła,jakas awaria na ulicy była,myślałam że zwariuje,bez wody jak bez ręki,masakra
miałam zamiar sie uczyć to koleżanka przyszła i 1,5 godziny temu poszła,ledwo co umiem 1 temat a gdzie jeszcze 2
ide zaraz po herbatę i jabłko.
rozmawiam z Klaudią przez GG,pisze że ja brat wkurwia
czekam na M jak miłosć.
Nadal łącze się w bólu z chorymi na grype itp
Pierdziele nie biore już tego antybiotyku źle sie po nim czuje..
w sumie to zaraz chyba się spać położe.
Tak myśle że to dobry pomysł..
Jutro 3 spr..
żyć nie umierać...
Ja już chce koniec tygodnia.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum