Wysłany: 04-10-2008, 14:42
Alicja napisał/a:
zacznę się edukować. Seeeeerio.
Ja też, ja też.
Potrzebuję zrobić sobie ze 2-3 rozdziały angielskiego + powtórzyć arabski, bo w piątek był jeden wielki płacz i zgrzytanie zębów.
Dobrze, że chociaż jestem w tej grupie, co chciałam.
Nie uśmiechałoby mi się jechać w piątek specjalnie na jedną godzinę przez całe miasto, w dodatku w piątek po południu.
Kuruję się...łykam zestawy kolorowych tabletek....znów głos straciłam (szlag)....zaraz zabiorę się za układanie zadań na zajęcia....ale póki co do 10 na zwolnieniu (przynajmniej wyspać się można...taki plus tego wszystkiego)
gadam z Devirem na Skype
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
heheh o w życiu.....na samą myśl o tym filmie mam dreszcze hehe ale jak się ma słabą psychikę to powinno się odpowiednio dawkować tego typu filmy a nie oglądać tego po ciemku będąc samą....wywarł na mnie ogromne wrażenie muszę przyznać (heh choć pewnie to wstyd.....a zresztą co mi tam....ale nie obejrzałam go do końca....może kiedyś)
Aktualnie jem Twiksa żeby zabić smak po tabletkach.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 04-10-2008, 19:15
Verba napisał/a:
czytam ksiazke
"Zbrodnia i kara"?
dodaje mamie fotki na nasza-klasę
nudzi mi sie,chetnie bym gdzies wyszła ....
moze obejrze zaraz TV jak bedzie cos godne uwagi.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Piję sok.
Kaszle, kaszle i kaszle..
Ten dzien mnie dobił;/
Ogólnie zmęczona jestem.
Chce już być zdrowa.
Napisałam wiadomość kuzynowi na gg.
mam na dziś dość Tv.
Słucham muzy.
Przegladam forum.
Ostatnio nie mam czasu bywać.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
dodaje mamie fotki na nasza-klasę
nudzi mi sie,chetnie bym gdzies wyszła ....
moze obejrze zaraz TV jak bedzie cos godne uwagi.
ALBO BYS COS WYPILA;)
[ Dodano: 04-10-2008, 21:05 ]
siedze na forum ,ogladam zdj pilkarzy i czekam na film
[ Dodano: 04-10-2008, 21:06 ]
kamasutra napisał/a:
Piję sok.
Kaszle, kaszle i kaszle..
Ten dzien mnie dobił;/
Ogólnie zmęczona jestem.
Chce już być zdrowa.
Napisałam wiadomość kuzynowi na gg.
mam na dziś dość Tv.
Słucham muzy.
Przegladam forum.
Ostatnio nie mam czasu bywać.
szybkiego powrotu do zdrowia;)
_________________ Verba volant scripta manet
Ostatnio zmieniony przez Verba 04-10-2008, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Zastnawiam się co to za opłata ściągnięta z mojego konta w wysokości 10 złotych -.-
Muszę pójść do tego cholernego banku. Kuurwasz, na minusie teraz jestem.
Od 30 minut próbuję zrobić notatki.
Dawno nie słuchałam muzyki. Włącze sobie Imogen Heap albo Feist.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum