Czekam na bułki i na śniadanie. Rozleniwiłam się. Nie, to M. mnie rozleniwił.
Ziewam. Chciałabym pospać do 9, ale w tym domu to nie jest możliwe.
Choroba mnie rozkłada a dzisiaj chciałam iść do biblioteki i w koszykówkę pograć -.-'
Ojej.
Informuję ojca o sobotnim ognisku.
Kończę jeść tosta.
Piję herbatę czerwoną.
Jestem jakoś dziwnie przekonana, że uda mi się schudnąć. Nabrałam motywacji i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Już od rana smaruję się kremem antycellulitysowym i wyszczuplającym.
Ogólnie jestem zadowolona bo dziś z 2 moimi kumpelkami będziemy pić wino hehe.
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 21-08-2008, 09:15
zjadłam lekkie sniadanie,ide zaraz do Biedronki z mamą,a potem biore sie za malowanie sciany,dopiero co kupilam farbę
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Piję herbatę, słucham muzyki.
Próbuję się dobudzić, bo na 11 jestem umówiona z Sofią.
Chyba mam jakąś alergię, bo zawsze jak się budzę mam potworny katar. ~.~
Myślę o ukochanym.
Imię: Ola
Wysłany: 21-08-2008, 11:51
ziewam. kolejna nie wyspana noc.
myślę o wczorajszym spotkaniu z D. Jestem tak skołowana że chcę wracać już do szkoły żeby zająć czymś myśli. Ciągle M. jest w mojej głowie.
słucham muzyki.
Zjadłam obiad.
Wykąpałam się.
Patrze sufit.
Zastanawiam się co tu robić ciekawego^^ i jak tam mój przyjaciel który zdaje własnie prawko
Chyba włączę jakaś muze bo tak przydupaśnie jest ;P
Tesknie za moją Kasią
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Imię: Ola
Wysłany: 21-08-2008, 18:20
mam na coś ochotę ale nie wiem na co. Chyba pójdę po pomidora, albo marchewkę.
czekam aż On pojawi się na gg bo mam pytanko.
drapię się. śmierdzę rozpuszczalnikiem bo po malowaniu barierki balkonu byłam cała upaćkana w farbie.
zastanawiam się czy napisać do R. czuje że jest coś nie tak.
Wychodze zaraz na podwórko poczytać.
Wezme aparat ze soba a nóż coś ciekawego wynajdę.
Nie mam ochoty siedzieć z siostra w jendym pokoju.
Potem coś obejrze w tv i pójde spac,albo wróce na kompa no nie wiem zobaczymy.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 21-08-2008, 19:28
siedze sobie sama w pokoju:P
pije czerwona herbate i jem żółte śliwki,ktore ojciec przywiózł z działki .
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Czekam na arbuza. Niedawno wstałam. Muszę nadrobić zaległości w moim dziennym zapotrzebowaniu na kalorie.
Powinnam odpisać na maila, ale jakoś mi się nie chce.
Poczytałabym coś.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum