zszedł mi pryszcz z czoła to wyskoczyło gówno na policzku. taki juz mój urok
rozkminiam PG i stypendia.
i się nie uczę.
a 13 jest egzamin z ekonomii a zaraz po nim cała reszta. i ch**. jakoś mnie to nie motywuje. dopóki nie będę mogła być spokojna o moją rekrutację to się nie zacznę uczyć.
podśpiewuję.
miałam iść dziś na fitness, ale dziewczyny się zdecydowały dopiero wtedy jak ja mój dresik z pralki wyciągałam. w przyszłym tygodniu pójdę ze 3 razy, zeby karnet wykorzystać.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 06-06-2008, 09:51
Jem rzodkiewki i słucham Mozarta.
Jadę do Szczecina.
Niebawem wszystko się skończy.
Nie mam siły ani się złościć ani już na pewno ryczeć.
Chyba mi to zobojętniało.
Przynajmniej sprawiam takie wrażenie.
Nie można cłae życie ryczeć i użalac sie nad sobą.
Nie strace fortepianu.
Muszę tylko od niego odpocząć.
Imię: Anna
Wysłany: 06-06-2008, 10:08
Siedzę w bibliotece szkolnej. Mam okienko.
Bo oni mają podstawowy angielski. Trzeba było się uczyć, to by mieli rozszerzony w poniedziałki i szereg okienek podczas reszty tygodnia, ha.
_________________ Co boskim jest we mnie,
uniesie w dal mnie
Kasuję zdjęcia z fotoblogaska. Ostatecznie mi się znudziło.
Piję mineralną. Rozważam ewentualność udania się na zakupy, w celu nabycia czerwonego barszczu w torebce i wody mineralnej, ale nie chce mi się ogarniać.
Słucham muzyki. Właśnie wybrało mi Aphex Twin. Za każdym razem jak włącza mi się jakiś ich kawałek to zastanawiam się czemu jeszcze trzymam to na dysku, skoro lubię tylko 2 piosenki.
Planuję dzień. Posprzątać pokój, powtórzyć ustroje, poczytać "Antychrysta", powtórzyć społeczeństwo, przygotować notatki na historię.
Zastanawiam się kiedy będę mogła zacząć brać Dagomed, w końcu to się rzuca pod język, a mój dalej spuchnięty i niezagojony.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
znalazłam cudne kolczyki, muszę je mieć bo na nich jest mój idealny przyszły syn- no takiego chcę. tylko jeszcze będę się musiała wybrać do Konga, żeby takiego znaleźć.
jem banana, araz zacznę się pakować.
może sobie gorącą czekoladę zrobię? taką mam ochotę... nawet mleko mam- cud.
...
albo nie, nie zrobię. bo jak wrócę to mleko juz nie będzie nie dobre. cóż.
zastanawiam się co zabrać. chyba tylko ekonomię. nic więcej się tam nie nauczę.
ale cudne te kolczyki.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Imię: Ola
Wysłany: 06-06-2008, 17:22
jem racuchy i piję herbatę.
dogaduję z koleżanką plan przeprosin facetki od polskiego za ucieczkę dzisiejszą...na dodatek szlaban akurat na jutro...niech to szlag
słucham muzyki.
Powoli wychodzę na ognisko. Nie chcę mi się, naprawdę, szczególnie po tym, że zgwałcono u nas dziewczynę ostatnio. Trochę się boję.
Zdążyłam już zostać dzisiaj wkurzona, ech, a obiecywałam sobie, że nie dam się wyprowadzić z równowagi. Jednak mam za słabe nerwy.
Fuuuuuuuuuuuuuuuuck
Uciekam, bo umówiłam się na placu z K. i chyba nie zdążę.
Oglądam finał "Szansy na sukces". Akurat Liroy. Nie podoba mi się jego nowa piosenka.
Jestem pod wrażeniem, że żyję. Mama w końcu nie wytrzymała i kazała pokazać język. Wiedziałam, że się domyśla, wiedziałam.
śpiewam "Imprezę", bo już następna piosenka. Rotfl.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Ola
Wysłany: 07-06-2008, 08:42
Słucham piosenki która zaraz doprowadzi mnie do płaczu. Cholera jasna dlaczego ja za nim tak tęsknię...przecież to ja zniszczyłam nasz związek...
czekam na sms'a od R. zastanawiam się czy mama da się przebłagać i puści mnie dzisiaj na tą grabarkę. Napewno będzie tam A....
oglądam fotki na nk.
Słucham Edyty Bartosiewicz. Niedawno wróciłam od A. Impreza się udała aczkolwiek mogło być fajniej. Zamiast iść pod prysznic to włączyłam komputer by załapać się na chociaż minutę rozmowy z M. moim.
Matka mnie wkurza, znowu zaczyna swoje: nie mam się w co ubrać, po co to kupiłam? itepe. Jej -.-'
Umówiłam sie na 12 z K., muszę się sprężać.
Nadal czekam na telefon.
Aktualnie siedzę na kanapie w mym pokoju i konwersuję na gg.
Słucham jak w drugim pokoju siostra rozmawia z tatą przez skype.
Zastanawiam się czy dzisiaj mi się śniło, że jakaś babka gadała coś przez megafon czy faktycznie gadała. Może zapytam moją rodzicielkę jak wróci.
Zaraz pójdę się umyć, a później zasiądę do historii, ażeby wszystko porządnie powtórzyć.
Cieszę się, że nie pojechałam na wycieczkę, bo cały weekend stresowałabym się jakie konsekwencje będzie miała zaistniała tam sytuacja. Przy okazji klasa po raz kolejny w tym tygodniu przekonała się, że nie wszyscy są 'lojalni' wobec klasy i jak u dobrych uczennic znaleziony zostaje alkohol to zwalają na dziewczyny z pokoju obok, a wychowawczyni oczywiście wierzy w tą wersję. Tchórze.
Myślę co zjeść na śniadanie.
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 07-06-2008, 11:54
Słucham muzyki.
Myślę o tym, że życie jest dupy.
Wymyślam jakiś plan, muszę coś zrobic bo ochujam w tym domu.
Znajduję się w takiej stagnacji, że mam ochote wyjechać stąd bardzo daleko i nie wracać.
Nie żartuję. Straciłam muzykę, kiedyś nic by mnie już nie trzymało przy egzystowaniu, teraz nic mnie nie trzyma przed zostaniem tutaj.
Słucham muzy.
Oglądam zdjęcia.
Odziwo nic nie wydalam na prezent 18stkowy dla kumpla.
Musże potem iśc do sklepu do papier żeby cos okleić.
Musze pomyślec co ubiore.
Nawet już mam lepszy humor niz pare h temu.
Zjadłam własnie obiad.
Niedługo trzeba będzie się ogarnąć P
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum