Imię: Ola
Wysłany: 04-06-2008, 14:53
Znowu słucham tej samej piosenki i myślę.
korzystam z tego że jestem wcześniej w domu niż zwykle więc się trochę obijam.
na jutro tylko nauczyc się z polskiego na klasówkę. lajcik.
czekam aż mama wróci z pracy.
patrzę na spodnie które chcę obciąć i zastanawiam się jaka długość byłaby najlepsza.
piję wodę, dopiero wróciłam z zajęć, wszystko przez te wpisy.
kupiłam sobie buty, wizualnie nic szczególnego, ale za to są wygodne jak kapcie z przedszkola. o.
cieszę się bo M. zaczęła się interesować mieszkaniem dla mnie w Gd. nie podejrzewałam jej o to, że tak bez żadnych moich próśb zacznie czegoś szukać. niestety Gd droższe niż Toronto, ale z moimi kombinacjami dostanę socjala i dodatek na mieszkanie. już ja to wykombinuję.
śmieję się:
lesny 17:44:36
a na tym swoim profilu t rzeba dac zdjecie
lesny 17:44:43
takie do dowodu
lesny 17:44:45
czy obojetnie?
Ja 17:45:05
pewnie jak do dowodu
Ja 17:45:09
ale jeszcze nie dawałam
lesny 17:45:09
haha
lesny 17:45:12
a ja wjebalem
lesny 17:45:14
swoje
lesny 17:45:19
w okularach przeciwslonecznych
lesny 17:45:21
jak sie opalam:D
Ja 17:45:25
hehe
Ja 17:45:31
nie żartujesz?
lesny 17:45:34
chyba styka:P
lesny 17:45:38
no nie:D
lesny 17:45:41
serio
Ja 17:45:45
to zdjęcie ma być na legitymacje!
lesny 17:45:49
haha
lesny 17:45:50
ok
lesny 17:45:52
juz zmieniam:P
lesny 17:46:03
o kurwa
lesny 17:46:06
nie moge go skasowac
Ja 17:46:13
o kurwa!
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ostatnio zmieniony przez caessa 04-06-2008, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Jem "śniadanie".
Właśnie spojrzałam, że mam w zakładach jakąś aukcję. Zajrzałam. Singiel Sweet Noise, poszedł za 1 zł dzisiaj po północy. Moja skleroza doprowadzi mnie kiedyś do tego, że w przypływie złości zrobię sobie krzywdę. Oddycham głęboko.
Dobudzam się. Robię plan na dzisiejszy dzień.
Włączyłam sobie "Dzień dobry TVN". O.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Siedzę sobie, przeglądam fryzury, nie mam pomysłu jak sie jutro ściąć. Musze się zaraz ogarnąć, poszukać jakichś wygodnych spodni na tańce. Chyba zwinę któreś siostry.
Zastanawiam się jak będzie wyglądał mój wyjazd w przyszłym tygodniu z moją 'zajebiście' zgraną grupa:/.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
śpiewam "windy".
wypełniam jeszcze raz konto na pg.
będę musiała zrezygnować z sm, żeby na normalnych warunkach studiować na pg. nawet nie wiedziałam, że to tak dziwnie działa.
ale nie żal mi stosunków. nie żal
trawię obiadek, który zjadłam z chłopakami. się czułam jak w październiku. pierwsze miesiące na studiach były najfajniejsze. dziwi mnie, że 20 letni ludzi bawią się w jakies grupki, obrażanie itd. najwyraźniej niektórzy przejmują złe cechy dzieci.
cieszy mnie to, ze jestem ponad podziałami.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Wysłany: 05-06-2008, 16:12
caessa napisał/a:
dziwi mnie, że 20 letni ludzi bawią się w jakies grupki, obrażanie itd. najwyraźniej niektórzy przejmują złe cechy dzieci.
cieszy mnie to, ze jestem ponad podziałami.
Widzę, że nie tylko u mnie jest niedobrze pod tym względem.
A mówi się, że dzieci teraz dojrzewają szybciej..
Dopijam jakiś jogurt o smaku owoców egzotycznych. Pyszny. Jak codziennie przed 6 wybieram się na pedałowanie. Mogłabym w końcu obrać sobie inną trasę, bo tej mam powoli dość.
Wstawię pranie, pojeźdżę a później będę leniuchować. Mam nadzieje na wieczorną konwersacje z M. Jeszcze tylko 16 dni do Jego przyjazdu. Coraz bliżej szczęścia.
Nadal oczekuję na telefon. Zaczynam się stresować, że pierwszy raz ktoś mnie wyrolował na allegro, w sumie niepotrzebnie. Mam nadzieje, że jutro w końcu zobaczę listonosza z przesyłką, bo dziwnie mi bez telefonu, chociaż mam w końcu spokój.
Żuję gumę. Niedobra. Boli mnie już od niej żuchwa.
Muszę dzisiaj trochę ogarnąć pokój, poćwiczyć.
Słucham T.Love.
Jestem zmęczona. Coraz mniej lubię moją szkołę i ludzi w klasie. Tak naprawdę nie łączy nas nic poza nią. Dobrze, że już finiszujemy. Muszę w końcu od nich odpocząć.
Chyba zjem sobie zupę kalafiorową, o. ;]
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Zaczynam się stresować, że pierwszy raz ktoś mnie wyrolował na allegro, w sumie niepotrzebnie. Mam nadzieje, że jutro w końcu zobaczę listonosza z przesyłką
Nie spodziewaj się, poczta strajkuje, przesyłki leżą. Moja przesyłka spóźnia się na razie 3 dni, ale wątpię, że zobaczę ją w tym tygodniu.
Zastanawiam się czy pisać dzisiaj do kobiety od aparatu czy zaczekać jeszcze do jutra.
Próbuję się wyłączyć i nie słuchać dobranocki, którą ogląda moja siostra. Nie chce mi się iść do swojego pokoju, nieprzytulnie tam jak jest widno.
Kontempluję nad e-mailem do przyjaciółki. Jeju, za 3,5 tygodnia będzie w Polszce. Nie mogę się doczekać.
Idę porozmawiać z rodzicami o wakacjach.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Ola
Wysłany: 05-06-2008, 19:47
słucham muzyki.
Żałuję trochę że On ma mój numer gg bo nie mogę sobie walnąć takiego opisu jakiego bym chciała...
sms'uję z M. i umawiam się z nim na niedzielę.
Chyba muszę napisać do R. żeby przygotować go na ewentualność że nie będę miała w końcu transportu na grabarkę i on musi się tego podjąć...
mam ochotę zapalić ale z domu nie mogę się ruszyć bo będzie przypał...wytrzymam do jutra?
Ostatnio zmieniony przez legalna 05-06-2008, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum