Imię: Ola
Wysłany: 09-04-2008, 15:54
Myślę o Nim. Dobrze że jednak nie poszłyśmy tam z Patrycją, tak będzie mi łatwiej.
słucham Queen.
głodna jestem. zastanawiam się co mogłabym przekąsić.
Oglądam moje paznokcie. chyba pora zrobić z nimi porządek.
Czuje się zablokowana od środka..
rozmawiam z akukaracza na gg.
bolą i szczypią mnie dłonie..
Slucham muzyki, ale jakby jej nie bylo..
Nie wiem czy w ogole cokolwiek ma sens, czy w ogóle warto sobie tym głowe zawracać.
Sa ludzie i taborety..
Jestem zmęczona..
czekam na YCD.
ehh...
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Siedze na necie i czytam co tylko znajde na temat pracy sekretarki/asystentki/recepcjonistki.
Slucham antyradia i spiacego Hanego na lozku.
Sie lekko denerwuje mimo, ze mam 4 dni na oswojenie sie z zakresem obowiazkow i wbicie sobie do glowy ich specyfikacji.
_________________ CeDePownia i Łiczerownia w jednym
Imię: Ola
Wysłany: 09-04-2008, 19:18
Piję herbatę.
denerwuję się bo A. milczy. zastanawiam się z jakiego powodu.
śpiewam sobie cichutko pod nosem żeby nie wkurzyć Ilony.
Myślę. Zastanawiam się czy naprawdę zatraciłam szansę na posiadania kogoś komu mogę się wygadać czy tylko próbuję sobie tak wmówić. Chciałabym być inna.
Piję kawę. Czytam podręcznik do historii. Powiedzmy, że umiem już zjednoczenie Niemiec i sytuację w zaborach pod koniec XIX wieku. Jeszcze tylko zjednoczenie Włoch, wojna krymska, wiosna ludów i kongres wiedeński. Genialny rozstrzał tematów. Mam wrażenie, że o czymś zapomniałam.
Zastanawiam się kiedy zdążę z chemią i niemieckim. Kawy ci u mnie dostatek. -.-
Frustruję się delikatnie.
Słucham muzyki.
Czekam na e-maila.
Będzie dobrze Ala, będzie dobrze. Phi. Wmawiam sobie, że dam radę. ^^
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
wdupczam truskawki, rozumiecie? truskawki!
tatuś mi kupił mi.
macie tępe mordy i wydaje się wam, że możecie zmieniać świat środkowym palcem
i permanentna rewolucja jazda
śpiewam.
O jezuuu, zaraz się porzygam. -.- Ale mnie mdli... Czuję się jak pamiętnego poranka, kiedy obudziłam się po wcześniejszym spożyciu zbyt dużej ilości ruskiego szampana.
Smsuję.
Spałam 3 godziny, bo nie mogłam zasnąć i obudziłam się przed budzikiem. Jaaaaa... -.-
Idę do tej pieprzonej szkoły.
Dobrze, że jutro piątek.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: olek
Wysłany: 10-04-2008, 06:39
Alicja napisał/a:
kongres wiedeński
Mrauuu
Mam dzisiaj koło z wioch bułgarskich i o dziwo- umiem ^^
Liczę kasę i sprawdzam, czy mi wystarczy na koncert. Może jak poproszę współlokatora o obiad, to mi wystarczy. Ihaa! Wkurwiam się, po czuję już sesję letnią w powietrzu. Blah...
Piję wodę. Chwilowo odpoczywam. Za chwilę znowu zabieram się do pracy. Dobrze, że jutro piątek. Jak się cieszę. W sobotę 18stka, nie wiem czy będzie na nią pogoda.
Wącham swoje ledwo co umyte włosy. Pachną truskawką.
Piję herbatę. Ciepła jest. Jabłkowo cynamonowa. Wlewam ją w siebie hektolitrami.
Przystawiam się do ponownego obejrzenia Step up 2. Chciałabym umieć tańczyć. Chciałabym umieć tak tańczyć. Może umiem, ale w moim miejscu zamieszkania nie da się tego sprawdzić.^^
Chciałabym. Jechać na koncert Komet.
Rozmyślam.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Zbieram się do nauki fizyki i angielskiego. Może tknę wiersze na polski.
Pieką mnie oczy. Wcale im się nie dziwię.
Odpoczywam, wszak ciężko dzisiaj było. Wściekałam się pół dnia.
Muszę zejść na dół do babci, bo jest do mnie jakaś przesyłka.
Najchętniej walnęłabym się do łóżka chociaż na pół godzinki, co chyba uczynię.
Pije cieple kakao
jem tosty
slucham muzyki.
dołuje sie.
jutro pośpie sobie dlużej bo nie mogę przywieść zgniecionego ciasta.
czytam opisy ludzi na gg,
Myśle..
choć nic mądrego nie przychodzi mi na myśl..
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum