Weszłam sobie na forum po dwóch dniach "niemania" netu...patrzę co napisaliście i co się pozmieniało...trochę tego jest
przez 2- dniowy brak dostępu do pewnych informacji narobiły mi się zaległości które teraz staram się nadrobić....oj to będzie ciężki tydzień oby do następnego poniedziałku bo nawet w niedzielę musi być "coś"
piję nestea cytrynową...najchętniej położyłabym się spać ale nie mogę.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Ola
Wysłany: 03-12-2007, 17:42
Darn napisał/a:
Matko, codziennie wstaję o 6 -.-
a ja o 5.30!!!!straszne.
dojadam ostatnią mandarynkę. chyba muszę sprawdzić ile mają kalorii żeby nie przesadzić z tym uzależnieniem.
przeglądam jutrzejszy plan lekcji. żadnego sprawdzianu, super.
drpie sie po nosie. próbuję nie kichnąc żeby mój tata nie usłyszał i nie kazał mi jesć jego nowego wyrobu-masła czosnkowego.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Słucham Hey.
Rozmawiam z kumplem na gg. Opowiadamy sobie o powodach chęci pochlastania się
Zastanawiam się kiedy zdążę się nauczyć na sprawdziany w tym tygodniu
Jedyna myśl jaka powstrzymuje mnie przed symulacją tygodniowej choroby to nagroda jaką sobie wyznaczyłam, jeśli przetrwam. Bosz -.-'
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
skończyłam niedawno rozmawiać z wookaszkiem
rozmawiam z akukaracza
siedze na www.nasza-klasa.pl
chce mi się spać ale siedzę twardo ;P
jeszcze tylko nauka z WOSu
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Wstałam po drzemce.
Jak się dobudzę to napiszę recenzję na angielski i zacznę się męczyć nad zadaniami powtórzeniowymi z matematyki, które właśnie dostałam.
Oglądam "Titanic" 'jednym okiem'. Uchem po drugiej stronie głowy słucham Hey
Udzielam choremu koledze informacji co było w szkole. Nie cierpię tego, zaraz mnie szlag trafi.
Idę po sok do kuchni.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum