Diva gdzie pracujesz, że ciągle na forum Cie widać ?
Wpisujesz jakieś dane do komputera, a przy okazji masz na pasku mportalik;>?
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
wiem, potrzebujesz tego, czego ja nigdy mogę Ci nie dać. nie dlatego, ze nie chcę Ci dać, a dlatego, ze sam tego nie mam.- śpiewam
mam katar,
jak jestem chora to dużo jem przez pierwsze dni. dużo dziś zjadłam. niedobrze mi. mój mały żołądek nie znosi takiej ilości.
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Wstałem niedawno. Słucham muzyki. Zaraz trzeba będzie przystąpić do konsumpcji śniadania. Mam ochotę dziś an rower.. : ) chyba gdzieś pojadę
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Ola
Wysłany: 01-09-2007, 13:24
śpiewam- cieszcie się że tego nie słyszycie.
jestem wkurzona na kierowcę autobusu, bo jak dziś rano chciałam kupic sobie bilet miesięczny to odprawił mnie do właściciela. a figę.
ukrywam się na gg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum